WordPressiin voidaan upottaa sisältöä RSS-Syötteinä. Tämä tekniikka on hyvin yleinen edelleen monilla sivustoilla internetissä ja jos haluamasi sivuston syötteen osoitetta ei suoraan löydy, niin se todennäköisesti on kuitenkin olemassa ja selviää kysymällä kyseisen sivuston ylläpidolta.
Upottaminen tapahtuu RSS nimisellä lohkolla. Lohko löytyy lohkoselaimesta tai vaikka kirjoittamalla tyhjään kappalelohkoon /rss

RSS lohko kysyy asetuksina ainoastaan osoitetta syötteelle. Osoite on linkkiosoite siihen kyseiseen RSS-syötteeseen jonka haluat upottaa. Osoitteen saat joko siten että joku sen sinulle lähettää tai sitten ihan etsimällä syötteen osoitetta sivustolta, josta haluat sisältöä upottaa. Hyvin usein sivustolla on jossain pienellä oranssi nappi jossa lukee RSS.
Kun saat osoitteen, lisää se lohkolle ja klikkaa “Käytä verkko osoitetta”.

WordPress tarkistaa osoitteen toimivuuden ja kelpaako syöte teknisesti. Jos kaikki menee hyvin RSS-lohko näyttää sisällön, muuten näytetään virheilmoitus. Virheilmoitus yrittää kertoa mitä vikaa osoitteessa oli.
Jos haluat myöhemmin muokata syötteen osoitetta, niin valitse lohko ja klikkaa “Kynän” kuvaa lohkon työkalupalkista.
RSS-lohkolle on olemassa muutamia lisäasetuksia, jotka löydät tutusta paikasta editorin oikean reunan asetuspalkista.
Syötteen ulkoasu
Oletuksena syöte on lista linkkejä siinä järjestyksessä, jossa RSS-syöte ne lähettää. Jos syötteen sisältö tai järjestys on jotain muuta mitä haluat, niin tämä pitää korjata siellä mistä syötteen osoitteen sait. Useimmiten internet sivustot tarjoavat eri osoitteet eri tavalla järjestetyille syötteille.
Jos haluat tyylitellä listaa muilla tavoilla, kuin mitä lohkon asetuksista löytyy, niin ota yhteyttä Meitaan. Meita joko tekee lisätyylittelyjä sivustolle tai ehdottaa kokonaan eri tapaa upotuksen tekoon.